dimecres, 3 de juliol del 2013

EL NOSTRE ARTICLE AL BUTLLETÍ MUNICIPAL DE JULIOL-AGOST DEL 2013



Atès el breu espai que disposem els grups municipals en aquest mitjà, incomplint el Reglament de 2010 que obliga a dedicar el 20 % de la “revista municipal” als grups municipals per garantir la pluralitat i caràcter informatiu d’un mitjà públic, a continuació relacionem un breu enunciat de diferents qüestions, convidant-vos a llegir el nostre bloc i  publicacions. També per saber que succeeix en els Plens municipals si no hi podeu assistir.

Venim denunciant aquesta situació fa temps, sense resultat. 

MIRACLE A TIANA?

L’Ajuntament de Tiana ha passat en un any d’una situació d’insolvència econòmica a una situació d’absoluta solvència” (Ester Pujol, 15.03.2013, segons “Tiana’t” núm. 8)

S’ha produït un miracle a Tiana? Evidentment, no. Perquè no estàvem en aquella situació, i la realitat s’explica a través de l’increment de l’endeutament i dels impostos en aquest any.

TIANA IS DIFFERENT
 
Prou conegut és que el govern municipal a Tiana té un estrany pacte amb el PP, gràcies al qual tira endavant. Un inaudit trio PSC-ERC-PP que té el seu origen en l’època Vallespinós.

En el Ple de juny es va fer palesa un cop més la incongruència. Després d’aprovar gràcies al PP la conversió d’una masia en “hotel-oficines-comercial” (no se sap ben bé què es vol fer, però “tot val” va venir a dir el govern), davant una Moció promoguda per CiU sol·licitant la supressió de la “Delegación del Gobierno”, el regidor del PP la va titllar d’inconstitucional  i va demanar que es votés individualment, com insinuant conseqüències als regidors que votessin a favor.

Majoria ultralliberal? espanyolista? Què n’ha de dir ERC?

L’AJUNTAMENT I ELS PRODUCTES FINANCERS TÒXICS

En el moment de la disbauxa financera, l’Ajuntament de Tiana es va embolicar en una operació econòmica  per  construir equipaments, sense posar-hi diners inicialment, acceptant pagar un cost desorbitat per maquillar l’endeutament.

El rescat  de la concessió demanial l’any 2008 va posar fi a aquesta operació.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada