dimarts, 24 de febrer del 2015

BALANÇ DE MANDAT (II)

Sense projecte ni estratègia en matèria d’inversions així va començar i acaba aquest període local. Les prioritats en infraestructures han estat força més que discutibles (pensem que s’ha rebut més d’1 milió d’euros de la Diputació i l’Àrea Metropolitana) havent quedat oblidats projectes necessaris pel poble (com l’arranjament del carrer Escalfapé amb Matas) darrera d’altres com l’ampliació de voreres al carrer dels Vessants. 

I el que es va voler vendre com a projecte estrella (“Retrobem-nos. Peatonalitzem el centre”), una simulació de procés participatiu per convalidar una aposta personalíssima de l’Alcaldessa, ha estat un fracàs i se li ha girat en contra.

Doncs finalment s’ha executat la connexió del Passeig de la Vilesa i l’Avinguda Isaac Albéniz, projecte preparat al llarg de l’anterior mandat, i al qual només mancava l’execució després d’haver-se aconseguit el més difícil: l’adquisició dels terrenys a principis l’any 2011. Fins fa pocs mesos l’Alcaldessa es negava a executar-lo i no ha rectificat fins que els seus assessors per la “peatonalització” l’han forçat a reconèixer que aquesta era l’actuació necessària per pacificar el centre. 

És un cas exemplar d’aquest mandat. S’ha demostrat manca de criteri i fonamentació. Constants excuses i desinformació al poble. I és que hem vist com l’Alcaldessa per justificar la seva negativa ha arribat a afirmar que els terrenys no eren municipals en contra del que consta al Registre de la Propietat! Fins i tot, amagant al poble l’inici de les obres (negant-ho el dia abans en el Ple)! Vella política, dolenta de debò. 

Hem patit un govern personalista, insegur i feble, darrera una falsa aparença renovadora, que ha viscut més de negar o criticar els altres que d’escoltar, dirigir i impulsar una vertadera acció de govern. 

 
Com amb la protecció de l’Alegria a la que es van oposar, també ens voldran fer creure que han estat els impulsors de la connexió del Passeig de la Vilesa! 
 
Obertura oberta
                   Foto: La Local Tiana
El mes de maig estem cridats a decidir. Els que no ens ho empassem tot i creiem que hi ha alternativa, tenim la responsabilitat de fer-ho possible.


BALANÇ DE MANDAT (I) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada