dimecres, 3 d’abril del 2013

INFORMAR NO COSTA RES



En el Ple de febrer del 2013 vam preguntar al govern sobre el cost del Festival literari Tiana Negra celebrat per primer cop els dies 25 i 26 de gener i també si es faria pública la memòria del festival. En aquell moment ens van respondre que no tenien totes les factures per saber exactament el cost i que en el moment que tinguessin la informació ens ho comunicarien.

En el Ple de març i donat que encara no haviem rebut cap comunicació al respecte, vam tornar a preguntar, i se’ns va remetre a la reunió del Consell de Cultura que es va celebrar el dimarts segúent el 12 de març. Tampoc en aquesta espai de participació vam rebre la informació sol·licitada.

Avui 3 d’abril encara no s’ha fet públic el cost del festival.

Al darrera de qualsevol projecte hi ha un pressupost. I si en aquest cas es va qualificar de “low cost” és que estava quantificat. Per tant ja es podia haver informat a l’hora de presentar el projecte.   



I tothom entén que encara que no es disposi de totes les factures d’un projecte ja realitzat, es poden valorar i fer públics amb força detall i concreció els aspectes econòmics, d’ingressos i despeses  del festival.





Sobta per tant, la decepció i disgust manifestats per la Sra. Blasco, el Sr. Gost i la Sra, Pujol, per haver fet una pregunta com aquesta, i per la nostra insistència en reclamar informació, documentació i publicitat en aquest i tots els assumptes que afecten la ciutadania. 

És la nostra obligació i responsabilitat i ho saben, i ens ho recorden sovint votants nostes, però també altres veïnes i veïns de Tiana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada