dimarts, 2 de setembre del 2014

MANIFEST PACTE LOCAL PEL DRET A DECIDIR



PACTE LOCAL PEL DRET A DECIDIR - TIANA

MANIFEST



Les organitzacions, partits polítics, entitats i associacions tianenques sotasignants, 
MANIFESTEM:
-   - Que Catalunya, com a nació, té dret a decidir lliurement el seu destí.

-   - Que seria desitjable que s’establís un diàleg amb les institucions de l’Estat per tal de trobar les condicions per a l’exercici del Dret a Decidir.

-  - Que, tanmateix, el Dret a Decidir és un exercici plenament democràtic, que s’obre a tota la ciutadania i que respecta les diferents resolucions aprovades en aquest sentit pel Parlament de Catalunya. Un dret que només es pot exercir des del respecte als principis de radicalitat democràtica, participació i transparència.



I per tot això, ENS COMPROMETEM:

-    - A impulsar des de Tiana el necessari exercici del Dret a Decidir, un dret que compartim com a catalans i catalanes.

-     - A coordinar-nos per dur a terme accions que, des de l’àmbit d’actuació de cada entitat i organització signant d’aquest Pacte, promoguin la conscienciació ciutadana i la pedagogia per reclamar el Dret a Decidir i la realització de la consulta del 9 de novembre de 2014. 

-    - A que les accions que es duguin a terme en aquest camí cap a l’exercici del Dret a Decidir es basin en el civisme, el diàleg, el respecte al pluralisme democràtic, ideològic, religiós i el rebuig a qualsevol tipus de discriminació contrària a la llibertat i als drets fonamentals.



Fem una crida a la ciutadania i a les diferents organitzacions socials, culturals o de qualsevol àmbit a sumar-se a  aquest manifest de forma nominal i de manera activa com a manifestació de fortalesa democràtica.



Tiana, 28 de juliol de 2014





PACTE LOCAL PEL DRET A DECIDIR - TIANA


ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA DE TIANA,

CANDIDATURA  D’UNITAT POPULAR                                   

CONVERGÈNCIA DEMOCRÀTICA DE CATALUNYA 

ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA

GENT PEL PROGRÉS DE TIANA  

ÒMNIUM CULTURAL MONTGAT- TIANA            

PARTIT SOCIALISTA DE CATALUNYA

UNIÓ DEMOCRÀTICA DE CATALUNYA

PACTE LOCAL PEL DRET A DECIDIR - TIANA                                        

INICIATIVA PER CATALUNYA -VERDS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada