dimarts, 17 de febrer del 2015

L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA I DANSA

Considerem que les declaracions del regidor d'educació que citem a baix són absolutament i radical contràries a la realitat del projecte amb que va neixer l'Escola Municipal de Música i Dansa i va funcionar els primers anys. Era des del començament un projecte d'educació pública, per que així era el model que va ser posat en marxa, per concepte i entre altres qüestions perquè era l'únic model d'ensenyaments artístics públic que la Generalitat de Catalunya considerava.

Si entre l'acabament de l'anterior mandat i el primers anys del que ara acaba, i abans del present curs, no va ser aixi és responsabilitat de l'equip de govern actual.

Celebrem el creixement d'alumnes i que s'hagi recuperat l'esperit amb el qual va ser posada en marxa l'Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana 

 "El regidor d’educació, Jordi Gost, ha valorat positivament aquest fet. Creu que, abans d’aquest curs, el centre havia comptat amb una organització més “pròpia d’un centre privat”, on l’alumne escollia “a la carta” el que volia aprendre. Gost considera que, en aquest moment, els ensenyaments artístics a Tiana estan “enfocats cap a un model públic”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada