dijous, 16 de febrer de 2012

GENT PEL PROGRÉS DE TIANA: UNA ACTITUD RESPONSABLE AL GOVERN I A L’OPOSICIÓ

L’ajuntament i el poble de Tiana en general estan patint les conseqüències de la greu crisi general que ens afecta de fa ja temps. Crisi de la qual no es veu encara la sortida, ni en la manera ni en el temps.

El que sí que es nota són els efectes de les decisions polítiques que s’estan prenent en d’altres nivells de l’administració política i que signifiquen un retrocés clar en les polítiques d’igualtat, benestar social, drets laborals i socials, protecció de la salut i el medi ambient i, fins i tot, de qualitat democràtica.

En el cas concret de l’ajuntament de Tiana, semblaria adequat que les mesures que el govern hagi de prendre ho faci amb el màxim consens possible, sobretot considerant que no té majoria i que necessita els vots de les altres forces polítiques en suport de les seves decisions.

De moment però, no s’ha aconseguit que govern i oposició puguin debatre seriosament aquelles qüestions importants que afecten, i afectaran en els propers temps, la vida dels ciutadans.

Gent pel progrés de Tiana, força d’oposició i de govern, estaríem al costat del govern en tot allò que representés sumar per defensar la qualitat dels serveis i els avenços que els darrers anys han permès progressar com a poble. Saben que és així i els hem ofert col·laboració. Però ens tindran al davant si persisteixen en voler confondre, desinformar i fer partidisme.

 
Desitgem que el 2012 es corregeixi el rumb, per, entre tots, sortir de la crisi amb major equitat i progrés social. El nostre grup seguirà treballant per fer-ho possible.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada