dimecres, 22 de juny del 2011

CESSAMENT

La Sra. Alcaldessa Ester Pujol acaba d'acomiadar l'interventor municipal Sr. Josep Canal argumentant que "no és de la seva confiança POLÍTICA"  perquè pertany a un partit polític. Els interventors municipals són càrrecs tècnics que tenen una alta especialització i responsabilitat sobre la hisenda municipal i que hi accedeixen per oposició a nivell d'Estat o, mentre no s'ocupa la plaça, per habilitació d'un interventor professional d'un altre municipi que exerceix de manera provisional. El govern presidit per GENT va nomenar el Sr. Josep Canal per la seva llarga experiència i gran qualitat tècnica segons la informació que disposàvem dels ajuntaments de Santa Coloma, Montgat i Mataró on exerceix actualment. No va ser nomenat per "confiances polítiques". Ha gestionat les àrees d'hisenda sota governs i alcaldies que sempre han estat gestionades pel PSC-PSOE i mai cap govern ni cap alcalde socialista se li va ocórrer argumentar "la confiança política" ni per nomenar-lo ni per cessar-lo.  

Donem el nostre reconeixement i agraïment per la feina feta pel Sr. Canal que ens va permetre endreçar el desgavell econòmic que vàrem trobar a la hisenda municipal - es pagaven serveis en negre! -, resoldre la càrrega econòmica del pagament del pavelló que varem heretar, fer front a la reducció d'ingressos per la crisis fins aconseguir equilibrar el pressupost a partir de 2010 o aconseguir crèdits bancaris en condicions excel·lents.

Si aquesta decisió de la Sra. Pujol és il·lustrativa del tarannà del govern que presideix, res no fa pensar que en el futur immediat no seguirà en aquesta línia. ¿Sectarisme, ressentiment? ¿Aquest és el canvi que de bona fe, molts esperaven en l'estil socialista de governar Tiana?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada