divendres, 1 de juliol del 2011

A PEU DE PLAÇA

Una modesta opinió sobre el moviment 15-M:

Els valors socials, les condicions laborals, els drets de ciutadania i en definitiva la societat del benestar que tant ens ha costat aconseguir estan en qüestió. Una colla de capitalistes neoliberals, encapçalats per la banca i els grans lobbies de poder econòmic, dominen i governen el planeta al seu albur, sotmetent qualsevol ingerència social o política i malmetent la informació pública per desinformar-nos cada dia més.

Fa temps que es necessita un canvi en les persones, un canvi que ens torni als valors col·lectius, deixant de banda l'individualisme i encaminant la lluita contra la perversitat del capital. La ciutadania ha dit PROU. Per fi un sector molt important de la població desperta i s'organitza per obrir els ulls al públic, un públic mal acostumat i encarcarat, que dia a dia pren consciència i debat sobre irracionalitats del sistema on ens han ficat. És per nosaltres una alegria poder participar i veure com s'està gestant un canvi, un gran nombre de conciutadanes participant i fent ressò de les deficiències del sistema. De les corrupteles, dels beneficis de pocs a costa de la resta, del desfalc de les arques públiques, del poc poder que tenen els polítics, del poder de la banca, de la destrossa del medi ambient...

Volem doncs des d’aquí felicitar i animar a tothom a participar en un canvi en gestació, en un moviment social participatiu i obert a totes les persones, sense distincions, sense prohibicions, sense corrupteles, AMB LLIBERTAT.

Cesc Garcia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada