dimecres, 19 de desembre del 2012

¿VOLUNTAT D'ENGANYAR?

Dos apunts després del Ple d'ahir 18 de desembre de 2012
 
En el Ple d'ahir, per resoldre les al·legacions presentades pel nostre grup sobre la nova taxa de recollida d'escombraries, un regidor del govern gosa parlar de "voluntat d'enganyar")

¿Com hauríem de qualificar el que segueix?

De l'acta del Ple de l'ajuntament de Tiana del 4 de desembre de 2012, davant d'una nova pregunta del nostre grup sobre la situació de l'anunciada nova web ...

"El Sr. Pascual (...) Continua dient que té dues preguntes que algunes les va repetint, quina és la situació del nou web, a cada Ple hi ha una resposta però a més a més els han dit que es reuniria els representants municipals per explicar-los abans coses, no han tingut cap convocatòria, a més que té una despesa"

"El Sr. González contestant al Sr. Pascual li diu que no sap si ha tingut oportunitat d’obrir el correu electrònic ja que avui li ha enviat un correu explicant-li el tema. Diu que quan el Sr. Pascual vegi el contingut del correu veurà que en aquest moment (...)
 
¡NO HI HAVIA CAP CORREU!
¡NO HI HA HAGUT CAP CORREU, COMUNICACIÓ NI CONVOCATÒRIA AL RESPECTE ENCARA AVUI!


 
En un tuit de poc després d'acabar el Ple d'ahir l'alcaldessa de Tiana deia "Desestimades al.legacions d GENT sobre les OOFF Baixem tipus d'IBI i el deixem a 0.48% com era la proposta inicial dl govern d #tiana".

Com bé sap, (i amaga?) l'alcaldessa el que sol·licitaven les al·legacions presentades pel nostre grup era només: 

"Deixar sense efecte l'acord d'aprovació provisional de l'establiment de la taxa de recollida de residus i de l'ordenança reguladora núm. 28"

"Iniciar el procediment d’establiment i tramitació de les Ordenances per la taxa per recollida de residus domiciliaris i del preu públic per recollida de residus comercials, basat en el principi de qui contamina paga i segons el sistema de pagament per generació, amb un previ procés informatiu i participatiu de la ciutadania"  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada